Πρόγνωση καιρού Δευτέρας 30/10

Παρόμοιο σκηνικό καιρού με τη χθεσινή μέρα αναμένουμε και σήμερα με παροδικές βροχές που θα είναι κατά κύριο λόγο ασθενούς εντάσεως σε μορφή μπόρας και μικρής διάρκειας στην Κεντρική Μακεδονία, στο Ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επιπεδα καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει τους 27°C στα ηπειρωτικά και τους 26°C στα νησιά. Τις πολύ πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Οι ανεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο ασθενείς έως 3 μποφόρ. Στο Αιγαίο βόρειοι 2 με 4 μποφόρ ενώ θα υπάρξουν και ριπές έως 6 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βρόχων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 27°C και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες κυρίως διευθύνσεις 2 με.4 μποφόρ.Τοπικά στα Νοτιοανατολικα θα φτάσουν έως 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και στα γύρω ορεινά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως ως 25°C και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *