Πρόγνωση καιρού Κυριακής 29/10

Την Κυριακή αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές στην Ανατολική και κεντρική Μακεδονία, στη Θράκη, στο ανατολικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών ομβρων και στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά Ελλάδα. Η ορατότητα θα ειναι περιορισμένη τις βραδινές και τις πολύ πρωινές ώρες ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης κυρίως στα Νότια.Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει τους 27°C στα ηπειρωτικά και τους 25°C στα νησιά, στην Ρόδο τοπικά τους 26°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 2 με 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο νότιοι 2 με 4 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε μεταβλητούς ίδιας έντασης.

Αττική

Νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 28°C και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις και στα γύρω ορεινά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 25°C και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *