Πρόγνωση καιρού Τρίτης 31/10

Αύριο αναμένονται αρχικά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές ασθενούς εντάσεως στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο. Στην Κρήτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά του νησιού. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις που από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία στην ηπειρωτική χώρα θα φτάσει τους 27°C ενώ στα νησιά τους 25°C.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο θα φτάσουν έως 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν απο βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους και θα φτάσουν έως 6 μποφόρ.
Αττική
Ηλιοφάνεια με κατά διαστήματα και κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 27°C και οι άνεμοι θα πνέουν τις πολύ πρωινές ώρες απο βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ και στη συνέχεια θα στραφούν σε νότιους και τοπικά στα Νοτιοανατολικα θα φτάσουν εως 5 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 25°C και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *