Πρόγνωση καιρού – Σάββατο 03/12/2022

Με μουντό και υγρό καιρό θα κυλήσει το νέο εικοσιτετράωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ δε θα λείψουν και οι τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές αρχικά στην Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Πελοπόννησο κι από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και στη Δυτική Πελοπόννησο. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο βόρειο Ιόνιο το βράδυ.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι καλύτερος με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Νοτιοανατολικοί στα 5-6bf, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 4-5bf. Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 14-16°C, ενώ στην ανατολική και νότια χώρα τους 15-17°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις οι οποίες ανά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί στα 4bf, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15°C στο κέντρο της πόλης (στα βόρεια κι ανατολικά θα είναι 2-3°C χαμηλότερη).
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες, με παροδικές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *