Ο καιρός το Σάββατο 26/11/2022

Τα χειμωνιάτικα του θα φορέσει σταδιακά ο καιρός από αύριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση των βοριάδων κι επιλεκτικά φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά, αύριο Σάββατο αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά.

Μέσα στην ημέρα, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, καλύπτοντας μέχρι το απόγευμα σχεδόν όλη τη χώρα, εκτός από περιοχές της Θράκης και των νησιωτικών τμημάτων του Ανατολικού Αιγαίου.
Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Θεσσαλία και στα ορεινά της Βορειοανατολικής Στερεάς.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί στα 4-5bf με σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα στα 6-7bf. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4-5bf.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα αγγίξει το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια τους 13-14 βαθμούς κελσίου, ενώ στα δυτικά, ανατολικά και νότια τους 15-17 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *