Τοπικά άστατος καιρός – Πρόγνωση καιρού Παρασκευή 25/11/2022

Ο καλός καιρός αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρα μας , ωστόσο τοπικά άστατος θα παραμείνει , όπως και σήμερα , σε περιοχές του Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά , για αύριο Παρασκευή αναμένεται να συνεχιστούν οι βελτιωμένες καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με εξαιρετική διαύγεια και λίγες μόνο νεφώσεις.

Ωστόσο , μέσα στο ξημέρωμα αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τοπικές μπόρες ή σύντομες καταιγίδες σε παραθαλάσσια τμήματα. Τοπικές μπόρες ή καταιγίδες θα σημειωθούν και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα ανατολικά τμήματα των Σποράδων.

Το ίδιο μοτίβο αναμένεται να συνεχιστεί και τις πρωινές ώρες , όπου αναμένεται να επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα από τοπικές μπόρες ενώ ίσως εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ορεινότερα τμήματα της Εύβοιας. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων και μέχρι το βράδυ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις , στο Ιόνιο στα 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο στα 5-6 και τοπικά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση , αγγίζοντας στα ηπειρωτικά τους 17-18 βαθμούς το μεσημέρι.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 εώς 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 εώς 14 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *