Πρόγνωση καιρού Πέμπτη 24/11/2022

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον άστατο καιρό να επιμένει στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, καλή διαύγεια κι ορατότητα.
Περισσότερες νεφώσεις θα υπάρχουν στα νησιά του Ανατολικού και Βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη και τη Δυτική Κρήτη, οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες έως το απόγευμα.


Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Χαλκιδική.

Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ στα 5-6bf στα πελάγη.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 15-17°C, ενώ στην ανατολική και νότια χώρα τους 18-20°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί στα 4-5bf στον Σαρωνικό, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί στα 4-5bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *