Συνεχίζεται η κακοκαιρία τη Δευτέρα 21/11/2022

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και τη Δευτέρα, με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της νύχτας και το ξημέρωμα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, αλλά και τη Θράκη. Τοπικές βροχές θα σημειώνονται επίσης παροδικά στη Θεσσαλία, σε τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και στο Νότιο Αιγαίο.

Το πρωί τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο και το Ανατολικό Αιγαίο, ενώ τοπικές βροχές με πιο ασθενή ένταση θα σημειώνονται επίσης στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στο Νότιο Αιγαίο.

Η κατανομή των φαινομένων το μεσημέρι της Δευτέρας σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο ICON-EU

Το μεσημέρι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές, ενώ το βράδυ ο κύριος όγκος των φαινομένων θα περιοριστεί στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειώνονται βροχές, αλλά και τοπικές καταιγίδες. Τοπικές βροχές θα σημειώνονται επίσης στο Νότιο Αιγαίο, ενώ τοπικές μπόρες με πρόσκαιρο χαρακτήρα θα συνεχίσουν να σημειώνονται διάσπαρτα στη Δυτική Ελλάδα.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις που στο πρώτο μισό της ημέρας θα δώσουν τοπικές μπόρες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια του νομού.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση 1-3 βαθμών σε ολόκληρη τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *