Διατήρηση καλοκαιρίας με μεταβολή το βράδυ από τα βορειοδυτικά – Πρόγνωση καιρού Παρασκευή 03/11/2022

Τελευταία μέρα επικράτησης καλών συνθηκών στο σύνολο της χώρας αύριο Παρασκευή , ωστόσο μεταβολή αναμένεται αργά το βράδυ από τα βορειοδυτικά της χώρας , η οποία θα σημάνει την έναρξη της σοβαρής κακοκαιρίας που θα απασχολήσει τη χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικότερα , για αύριο Παρασκευή διατηρείται το καλό σκηνικό του καιρού στο σύνολο της χώρας με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν από τα βορειοδυτικά.

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να αρχίσουν να εκδηλώνονται στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αργά το βράδυ βαδίζοντας στο ξημέρωμα του Σαββάτου.

Οι άνεμοι ασθενείς ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιάδες και η ένταση τους θα φτάσει τα 3-4 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο τα 5-6 μποφόρ τοπικά.

Η θερμοκρασία δε θα μεταβληθεί σημαντικά , αγγίζοντας τους 24-26 στα ηπειρωτικά το μεσημέρι.

Στην Αττική αναμένεται και πάλι ηλιόλουστος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εώς 27 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 13 εώς 26 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *