Πρόγνωση καιρού Πέμπτη 3/11/2022

Συνεχίζονται οι καλές καιρικές συνθήκες και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα, πρόσκαιρα όμως, καθώς από την Παρασκευή το βράδυ κι από τα βορειοδυτικά και κυρίως το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας το πρώτο οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση και τα επόμενα εικοσιτετράωρα γι’ αυτή την εξέλιξη που χρήζει προσοχής.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις, αρχικά στα δυτικά και βόρεια κι από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα κεντρικά κι ανατολικά τμήματα.
Αυξημένη θα είναι η σχετική υγρασία τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται ο σχηματισμός τοπικών ομιχλών στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι στα πελάγη και θα πνέουν από Δ-ΒΔ διευθύνσεις στα 3-4bf.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 24-25°C, ενώ στην ανατολική και νότια χώρα τους 26-27°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3-4bf στον Σαρωνικό, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν N-NA στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *