Πανελλαδική πρόγνωση του καιρού για το επόμενο διήμερο

Αμετάβλητος θα παραμείνει ο καιρός στη χώρα μας τις επόμενες δύο ημέρες, με καλές καιρικές συνθήκες και το μελτέμι να επιμένει στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, για την Τετάρτη 7/9/2022 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ τις πρωινές ώρες οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες στην Κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική Θεσσαλία, στη βόρεια Στερεά, στη βόρεια Εύβοια και στη βόρεια Κρήτη, με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει ή και να βρέξει πρόσκαιρα στις ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Α-ΒΑ στα 4-5bf, ενώ στο Αιγαίο Β-ΒΑ στα 7-8bf.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 27-28°C, στα δυτικά θα είναι 2-3°C υψηλότερη, ενώ στα νησιωτικά τμήματα δε θα ξεπεράσει τους 25-27°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 5-6bf στον Σαρωνικό, ενώ στα ανατολικά έως και 7bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28°C στο κέντρο της πόλης, ενώ στα βόρεια κι ανατολικά θα είναι 2-3°C χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΝΑ στα 4bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27°C.

Για την Πέμπτη 8/9/2022 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ στο Ιόνιο στα 3-4bf, ενώ στο Αιγαίο Β-ΒΑ στα 6-7bf, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και σε σχέση με την Τετάρτη θα ανέβει κατά 1-2°C στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *