Πρόγνωση του καιρού για το επόμενο διήμερο…

Με βελτιωμένο σχετικά καιρό θα κυλήσει το υπόλοιπο της εβδομάδας που διανύουμε, με εξασθένηση των βοριάδων και αισθητή, αλλά πρόσκαιρη, άνοδο της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, για την Παρασκευή 9/9/2022 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν-ΝΔ στα 3-4bf, ενώ στο Αιγαίο Β-ΒΔ στα 5-6bf με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 33-34°C και στις παράκτιες – νησιωτικές περιοχές τους 29-31°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά Β-ΒΔ στα 4-5bf κυρίως στα ανατολικά, ενώ μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν-ΝΔ και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33°C στο κέντρο της πόλης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ στα 3-4bf στο Θερμαϊκό, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29°C με αυξημένη τη σχετική υγρασία.

Για το Σάββατο 10/9/2022 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και λίγες χαμηλές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά. Ωστόσο, τις θερμές ώρες της ημέρας, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν περισσότερο στα ηπειρωτικά κι έτσι πρόσκαιρες μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής πελοποννήσου, της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας καθώς και στο Βόρειο Ιόνιο.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν Ν-ΝΔ στα 4-5bf.

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 33-34°C, ενώ στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές μακριά από τη θάλασσα τους 35-36°C, και στις παραθαλάσσιες – νησιωτικές περιοχές τους 30-31°C, με αυξημένη την σχετική υγρασία κυρίως το πρωί και το βράδυ.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34°C στο κέντρο της πόλης με αυξημένη την σχετική υγρασία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ στα 4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31°C με αυξημένη την σχετική υγρασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *