Έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων. Κυριακή 04/09 21:00 – Δευτέρα 05/09 12:00

Σε συνέχεια της γενικής πρόγνωσης καιρού Ελλάδος και με δεδομένη την επιδείνωση του καιρού στα βόρεια και κεντρικά τμήματα της χώρας , εφιστούμε την προσοχή για έντονα καιρικά φαινόμενα στις εξής περιοχές :

Σήμερα το βράδυ έως τα ξημερωματα : στην κεντρικη ,δυτική Μακεδονία και βόρεια Θεσσαλία , με έμφαση στους νομούς Πέλλης , Πιερίας , Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.

Από τα ξημερώματα έως το μεσημέρι αύριο : στην ανατολική και νότια Θεσσαλία, τις Σποράδες , την βόρεια και κεντρική Εύβοια και την βορειοανατολική Στερεά , με έμφαση σε Μαγνησία , δυτικές Σποράδες, β. Εύβοια & ανατολικη Φθιώτιδα.

Πρόγνωση ηλεκτρικής δραστηριότητας για το διάστημα 00:00-06:00 της Δευτέρας από το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης του Weatherathens

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι πολύ ισχυρές βροχες και καταιγίδες , με αυξημένη πιθανότητα πλημμυρικών επεισοδίων , και οι ισχυροί έως πολυ βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο. Επίσης, προσοχή στην ηλεκτρική δραστηριότητα και τις έντονες ριπές ανέμων , ειδικά στον Θερμαϊκό και πέριξ αυτού , τις Σποράδες και την Εύβοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *