Εκτός ισχυρών φαινομένων η Αττική.Πρόγνωση καιρού Αττικής 8/7/2022.

Για αύριο Παρασκευή 8/7/2022 δεν προβλέπεται να χτυπηθεί η Αττική από τα ισχυρά φαινόμενα όπως θα συμβεί σε πολλές περιοχές της χώρας μας.
Μέχρι και το μεσημέρι ο καιρός δεν θα παρουσιάσει κάποια μεταβολή σε ολόκληρη την Αττική. Κάποιες τοπικές μόνο συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια του νομού ήδη απο το πρωί. Κατά την διάρκεια του μεσημεριού θα πυκνώσουν και θα επεκταθούν ανατολικότερα χωρίς να δώσουν κάπου φαινόμενα.
Το απόγευμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε πέρασμα βροχών και καταιγίδων τοπικού χαρακτήρα στα Δυτικά Βορειοδυτικά και Βόρεια τμήματα του νομού.
Από το βράδυ αργά ο καιρός θα καταστεί πιο άστατος κυρίως στην αλλαγή της ημέρας και αργότερα. Η επιδείνωση στην αλλαγή της ημέρας (Παρασκευή προς Σάββατο) θα ξεκινήσει από τα Βορειοδυτικά και Βόρεια του νομού.
Παρακάτω η πιθανότητα εμφάνισης φαινομένων με την μορφή βροχής/καταιγίδας:

Οι άνεμοι θα είναι κατά βάση ασθενείς και θα πνέουν από νότιες έως ανατολικές κυρίως διευθύνσεις μέχρι και το μεσημέρι, όπου θα παρουσιάσουν μια μικρή ενίσχυση κυρίως στα παράκτια του Νομού, ενώ από το απόγευμα θα πέσει η ένταση τους.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε λίγο υψηλότερα για την εποχή επίπεδα φτάνοντας τοπικά και τους 33 με 35 βαθμούς κελσίου. Από το βράδυ αργά και μετέπειτα θα ξεκινήσει κάθετη πτώση της θερμοκρασίας.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *