Βελτιωμένος ο καιρός το τρέχον διήμερο στη χώρα – Πρόγνωση καιρού Ελλάδος για Τετάρτη & Πέμπτη 16-17/03/22

Μετά το χειμερινό σκηνικό των τελευταίων ημερών, ο καιρός προσπαθεί να μας θυμίσει ότι βρισκόμαστε στο Μάρτιο, ωστόσο οι καλές καιρικές συνθήκες δε φαίνεται να διαρκούν για πολύ.

Πιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη περιμένουμε αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά και το Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο φτάνοντας τους 16-17 βαθμούς στα ηπειρωτικά,ωστόσο το κρύο θα παραμείνει τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Την Πέμπτη ο καιρός θα αρχίσει και πάλι να γίνεται πιο ψυχρός και άστατος, από τα βορειοανατολικά της χώρας μας, με αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν προοδευτική ενίσχυση.

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Παρασκευή , η οποία θα συνεχιστεί και το Σαβ/κο με μεταφορά πολύ ψυχρών αερίων μαζών από τη Σιβηρία ,ωστόσο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση με νεότερο άρθρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *