Πανελλαδική πρόγνωση για 15/03/2022

Για αύριο Τρίτη, αναμένουμε πολύ καλές συνθήκες μετά από πολλές μέρες σε όλη την χώρα. Κάποιες συννεφιές άνευ σημασίας θα επιμείνουν στην Εύβοια,Αττική και Κρήτη.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε όλη την χώρα, με τον παγετό όμως να μένει τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες.
Τοπικά στην χώρα μας θα παρατηρηθούν 16-17 βαθμοί κελσίου το μεσημέρι, ενώ γενικά η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές αναμένεται να φτάσει τους 14 έως 16 βαθμούς.
Οι άνεμοι σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα θα πνέουν από 1 (στα ενδότερα ηπειρωτικά τμήματα) έως 3 μποφόρ στα παραθαλάσσια μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα παρουσιάσουν και στο Αιγαίο εξασθένηση.

Στην Αττική και την Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται κάτι από πλευράς φαινομένων, ωστόσο κυρίως στα ημιορεινά-ορεινά υψόμετρα στον νομό Θεσσαλονίκης , θα παρατηρηθεί παγετός έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Η θερμοκρασία και στις 2 πόλεις θα φτάσει έως τους 13-16 βαθμούς τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενώς με μεταβλητή διεύθυνση στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αττική έως και το μεσημέρι-απόγευμα στο μεγαλύτερο κομμάτι της θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί άνεμοι, τοπικά έως 5 μποφόρ.

One thought on “Πανελλαδική πρόγνωση για 15/03/2022

  1. Καλησπέρα Η επερχόμενη ψυχρή εισβολή με τα σημερινά στοιχεία είναι τόσο ισχυρή που θα αποτελείωση ότι άφησε ο Φίλιππος Από θέμα παγωνιάς?Αγρότης Θεσσαλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *