Ο καιρός στην Αττική το Σαββατοκύριακο 05-06/03/2022

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Αττική κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά την πρόσκαιρη βελτίωση των τελευταίων ημερών.

Πιο αναλυτικά, εντός των επόμενων ωρών και καθώς βαδίζουμε προς το ξημέρωμα του Σαββάτου οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται τοπικές βροχές, οι οποίες εντός της ημέρας θα γενικευθούν και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως και το βράδυ. Τα περισσότερα φαινόμενα αναμένονται στα πιο δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επηρεαστούν και οι υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, με τον υδράργυρο στο Κέντρο της Αθήνας να αγγίζει τους 14-15°C το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Την Κυριακή η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, με βροχές κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της ημέρας. Προς το βράδυ τα φαινόμενα φαίνεται πως θα υποχωρήσουν.

Η θερμοκρασία και πάλι δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, με τον υδράργυρο στο Κέντρο της Αθήνας να αγγίζει τους 14-15°C το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *