Κακοκαιρία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη χώρα

Ο βελτιωμένος καιρός δε θα κρατήσει για πολύ,αφού νέα κακοκαιρία θα απασχολήσει τη χώρα μας από αύριο Σάββατο.

Πιο αναλυτικά,οι τοπικές βροχές που εκδηλώνονται στη δυτική χώρα,θα ενταθούν από τις μεσημβρινές ώρες,αύριο Σάββατο και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά ανατολικότερα και μέχρι τις βραδινές ώρες θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας,με έμφαση τα δυτικά,κεντρικά,βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τη Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει άστατος στη δυτική και βόρεια χώρα,όπως και στο ανατολικό Αιγαίο,ενώ καλύτερος θα είναι ο καιρός, με διαστήματα βελτιωμένου καιρού και κάποιες τοπικές βροχές,στα κεντρονότια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Τη Καθαρά Δευτέρα,ο καιρός θα βελτιωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες,ωστόσο νέα μεταβολή αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά.

Πέρασμα βροχών-καταιγίδων θα έχει και η Αττική τις απογευματινές-βραδινές ώρες του Σαββάτου και άστατο καιρό με τοπικές βροχές τη Κυριακή.Ωστόσο θα ακολουθήσει αναλυτικότερο άρθρο για την Αττική.

Χιονοπτώσεις θα έχουμε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας πάνω από τα 1000-1200μ και στη βόρεια χώρα πάνω από τα 600-800μ.

Πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από τη Δευτέρα ενώ ενδέχεται να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας με χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα στα τέλη της εβδομάδας,ωστόσο τα στοιχεία είναι ευμετάβλητα και θα υπάρξει νεότερη και αναλυτικότερη ενημέρωση της επόμενες μέρες.

One thought on “Κακοκαιρία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη χώρα

  1. Καλησπέρα, ξέρω ότι ίσως να μην ισχύει, ωστόσο θα εκτιμούσα οι αναλύσεις και τα λοιπά να μην είναι γεμάτα λέξεις όπως τείνουν να κάνουν στα άρθρα/εφημερίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *