Σπάει η καιρική μονοτονία και στην Αττική με βροχές και καταιγίδες. Πρόγνωση καιρού για αύριο 20/01/2023

Μετά από ένα τεράστιο άνομβρο διάστημα, έχοντας μάλιστα διανύσει τον θερμότερο καταγεγραμμένο Δεκέμβριο (ή δεύτερο θερμότερο) στην Αθήνα, επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες που θα απασχολήσουν την Αττική για πολλές μέρες στα τέλη του μήνα.

Πιο αναλυτικά για αύριο 20/01/2023 προβλέπεται από το ξημέρωμα σταδιακή επιδείνωση του καιρού με συννεφιές που κατά τόπους θα δίνουν παροδικές βροχές με την μορφή όμβρων κυρίως στα ορεινά της Αττικής και στα δυτικά/βορειοδυτικά της τμήματα. Μέσα στο ξημέρωμα αναμένεται ισχυρό πέρασμα βροχών και καταιγίδων σε όλη την Αττική χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια. Το πρωί θα επιμείνουν κάποια παροδικά φαινόμενα τα οποία θα διαλυθούν σύντομα.

Από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ θα έχει βελτιωθεί πλήρως ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ με ριπές που θα ξεπεράσουν τα 60-70χλμ/ώρα κατά τόπους, ενώ το πρωί μετά το πέρασμα των καταιγίδων θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 14-16 βαθμούς τοπικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *