Πρόγνωση καιρού Τρίτη 13/12/2022

Ατμοσφαιρική διαταραχή κινούμενη προς το Αιγαίο θα προκαλέσει μεταβολή του καιρού την Τρίτη, με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, η Τρίτη θα ξεκινήσει με νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Τοπικές βροχές θα εκδηλώνονται, αρχικά, στα νησιά του Ιονίου και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακά από το μεσημέρι, ο καιρός θα επιδεινωθεί περαιτέρω στα δυτικά, κεντρικά και νότια κι έτσι βροχές θα σημειωθούν ανά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων, της Κρήτης και του Ανατολικού Αιγαίου. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Κρήτη.
Στην Μακεδονία και στη Θράκη θα επιμείνουν οι νεφώσεις, ενώ προς το βράδυ δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι στο θα πνέουν στο Ιόνιο Ανατολικοί στα 5-6bf, ενώ στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί στα 5-6bf.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 13-15°C, ενώ στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρα τους 16-18°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά Βορειοανατολικοί στα 3-4bf . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανίτητα να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 3-4bf, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *