Πρόγνωση καιρού – Τρίτη 06/12/2022

Συνεχίζεται ο συννεφιασμένος καιρός κι αύριο Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα ωστόσο, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.  

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές αρχικά στα ορεινά της Ηπείρου και το Βόρειο Ιόνιο κι από το μεσημέρι στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του κεντρικού Ιονίου. Μικρή πιθανότητα και για τοπικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη βόρεια, ανατολική και νότια χώρα αναμένονται νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες, με πιθανότητα το πρωί να βρέξει πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Νότιοι στα 4-5bf, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα κεντρικά και βόρεια τους 11-13°C, ενώ στην υπόλοιπη δυτική, ανατολική και νότια χώρα τους 14-16°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις οι οποίες ανά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί στα 4bf, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15°C στο κέντρο της πόλης (στα βόρεια κι ανατολικά θα είναι 2-3°C χαμηλότερη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *