Πρόγνωση καιρού Σάββατο 19/11/2022

Στο ίδιο μοτίβο με τις τελευταίες ημέρες θα κυλήσει ο καιρός και το νέο εικοσιτετράωρο στη χώρα μας, με τις μπόρες να επιμένουν κυρίως στα δυτικά.

Πιο αναλυτικά, για το Σάββατο έως και τις προμεσημβρινές ώρες αναμένεται άστατος καιρός στα δυτικά με νεφώσεις που ανά διαστήματα θα δίνουν τοπικές βροχές (με την μορφή μπόρας), κυρίως στις ορεινές – ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Πελοποννήσου.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις και μόνο στο ανατολικό Αιγαίο υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες.

Μετά το μεσημέρι κι ως το τέλος της ημέρας, δεν αναμένεται κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά (Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο) όπου οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη Νότιοι – Νοτιοδυτικοί στα 5-6bf και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο έως 7bf.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα δυτικά και βόρεια τους 18-20 βαθμούς κελσίου, ενώ στα κεντρικά, ανατολικά και νότια τους 21-23 βαθμούς κελσίου.

Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι στα 4-5bf στον Σαρωνικό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι στα 3-4bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *