Πρόγνωση καιρού Τρίτη 15/11/2022

Παραμένει ήπιος, από άποψη θερμοκρασίας, ο καιρός το νέο εικοσιτετράωρο, ωστόσο δε θα λείψουν και κάποια φαινόμενα στα δυτικά.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας κι αυξημένη σχετική υγρασία, κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.
Από το μεσημέρι στα δυτικά αναμένεται οι νεφώσεις να είναι πυκνότερες και να δίνουν τοπικές βροχές ανά διαστήματα σε Ήπειρο, Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο, ενώ στο Ιόνιο θα σημειωθούν και παροδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΔ στα 3-4bf στο Ιόνιο και Β-ΒΑ στα 4-5bf στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 16-18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και νότια τους 18-20 βαθμούς Κελσίου.
Τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα είναι αισθητό στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 2-3bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *