Πρόγνωση καιρού Τρίτη 18/10/2022

Παρόμοιες με την σημερινή ημέρα αναμένονται οι καιρικές συνθήκες την Τρίτη στη χώρα μας, με τους βοριάδες και την έντονη ψύχρα να επιμένει, με έμφαση στα ανατολικά και νότια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.
Εξαίρεση θα αποτελούν περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων και της Κρήτης, όπου οι νεφώσεις θα είναι ανά διαστήματα πυκνότερες και θα δώσουν ασθενείς βροχές στα ορεινά. Στην Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι πιο αξιόλογα, αλλά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Α-ΒΑ στα 4-5bf, ενώ στο Αιγαίο Β-ΒΑ στα 6-7bf και πρόσκαιρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως 8bf.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τους 22-23°C, ενώ στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρα τους 20-22°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις που ανά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Στα ανατολικά και βόρεια δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 6-7bf , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 2-3bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *