Κακοκαιρία στη χώρα μας αύριο Παρασκευή 14/10/2022

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός αύριο Παρασκευή σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες.

Νύχτα – πρωινές ώρες : Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στο Ιόνιο , στην Ήπειρο , στη δυτική Στερεά , όπως και στη δυτική Πελοπόννησο. Βροχές μέτριας εώς ισχυρής έντασης αναμένονται σε Μακεδονία (με έμφαση τα δυτικότερα τμήματα) και στη Θεσσαλία , ενώ βροχές ασθενούς εώς και μέτριας έντασης αναμένονται στην υπόλοιπη Στερεά και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Μεσημβρινές – απογευματινές ώρες : Οι καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο , στη δυτική Στερεά και στο σύνολο της Πελοποννήσου. Βροχές μέτριας εώς ισχυρής έντασης αναμένεται να εκδηλώνονται σε Μακεδονία , Θεσσαλία , στην υπόλοιπη Στερεά , στην Εύβοια , στις Σποράδες και σε τμήματα των Κυκλάδων.

Βραδινές – πρώτες νυχτερινές ώρες : Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στη βόρεια χώρα , ωστόσο θα επιμείνουν κάποια φαινόμενα ασθενούς εώς μέτριας έντασης. Κατά διαστήματα καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο Ιόνιο , στη δυτική και νότια Πελοπόννησο , ενώ θα αρχίσουν να επηρεάζονται οι Κυκλάδες και τα δυτικότερα τμήματα της Κρήτης. Βροχές κατά τόπους αξιόλογες , θα εκδηλώνονται στη Θεσσαλία με έμφαση τα ανατολικότερα τμήματα, στη κεντρική και ανατολική Στερεά , την Εύβοια και τμήματα της Πελοποννήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *