Πρόγνωση Kαιρού Πέμπτη 13/10/2022

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα της Πέμπτης από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Πιο αναλυτικά, για την Πέμπτη αναμένεται αρχικά καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τοπικές βροχές δεν αποκλείονται στη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Ηπείρου, ήδη από τις μεσημβρινές ώρες.
Από αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία. Τα φαινόμενα, που τοπικά θα είναι έντονα, με την αλλαγή της ημέρας θα επεκταθούν νοτιοανατολικότερα επηρεάζοντας και τα υπόλοιπα δυτικά και κεντρικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Β-ΒΔ στα 5-6bf, πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Κρητικό έως 7bf, ενώ στο Ιόνιο μεταβλητοί στα 3-4bf, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε Ν-ΝΑ με τάση ενίσχυσης.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιώτικα τμήματα τους 23-25°C, ενώ στις ορεινότερες περιοχές τους 19-20°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι ανέμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 4-5bf στα ανατολικά, ενώ στον Σαρωνικό Ν-ΝΑ στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25°C

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν κι από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν-ΝΑ στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *