Συνεχίζονται οι καλές καιρικές συνθήκες – Πρόγνωση καιρού 09/10/2022

Συνεχίζεται ο ασυνήθιστα εξαιρετικός για την εποχή καιρός μέσα στον Οκτώβρη και αύριο Κυριακή , ενώ έτσι φαίνεται να κυλάει ο καιρός και το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικότερα , για αύριο Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο σύνολο της χώρας , με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα κεντρικά και βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μετά ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στο σύνολο της χώρας , με λίγες τοπικές νεφώσεις να παραμένουν στη Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις , στα 3-4 μποφόρ στα πελάγη με εξαίρεση το νοτιανατολικό Αιγαίο που θα αγγίζουν τοπικά τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο , θα αγγίξει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 25-27 βαθμούς κελσίου. Ψύχρα θα επικρατεί ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εώς 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εώς 24 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *