Πανελλαδική πρόγνωση καιρού Παρασκευή 07/10/2022

Παρόμοιο το μοτίβο του καιρού και αύριο στη χώρα μας , με ψύχρα κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες και γενικά αίθριο καιρό.

Αναλυτικότερα για αύριο Παρασκευή , αναμένεται αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας , με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Αιγαίο , την Εύβοια , τη κεντρική και ανατολική Στερεά , την ανατολική Πελοπόννησο και τη Κρήτη. Ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν στη κεντρική και νότια Εύβοια , όπως και σε τμήματα της βόρειας Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειανατολικές διευθύνσεις , στο Αιγαίο στα 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ και στο Ιόνιο στα 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει ιδιαίτερη μεταβολή , αγγίζοντας τους 22-24 στα ηπειρωτικά ενώ στη δυτική Ελλάδα θα φτάσει τους 25-26 τοπικά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που ενδέχεται να δώσουν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα ανατολικότερα τμήματα του νομού το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα πνέουν από βορειανατολικές διευθύνσεις , αγγίζοντας τα 7-8 μποφόρ στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εώς 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Θερμαικό από νότιες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 24 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *