Σε καλοκαιρινά επίπεδα η θερμοκρασία στο κλείσιμο του Σεπτέμβρη – Πανελλαδική πρόγνωση καιρού 30/09/2022

Βελτιώνεται περαιτέρω ο καιρός αύριο Παρασκευή στη χώρα , με τις συνθήκες να βελτιώνονται και στη δυτική χώρα όπου εκδηλώθηκαν τοπικές καταιγίδες τα τελευταία 24ωρα.

Αναλυτικότερα , για αύριο Παρασκευή , τοπικές μπόρες ή διάσπαρτες καταιγίδες μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν στα βορειότερα τμήματα του Ιονίου και στα δυτικότερα τμήματα της Ηπείρου , ωστόσο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιόλουστος καιρός και μόνο κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας , που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ στα πελάγη , ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31 βαθμούς στα ηπειρωτικά το μεσημέρι. Στη βόρεια Κρήτη ενδέχεται να παρατηρηθούν και θερμοκρασίες κοντά στους 32-33 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιόλουστος καιρός και μόνο κατά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα εμφανιστούν λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εώς 31 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι από νότιες – νοτιανατολικές διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εώς 28 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *