Πρόγνωση καιρού Τρίτη 30/08/2022

Εντείνεται και πάλι η αστάθεια το επόμενο διήμερο στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Τρίτη 30/08/2022 ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στην Μακεδονία.
Ωστόσο, τις θερμές ώρες της ημέρας θα επικρατήσει αστάθεια στις ηπειρωτικές περιοχές κι έτσι στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, καθώς και στο εσωτερικό της Κρήτης, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Στις υπόλοιπες πεδινές, παράκτιες και παραθαλάσσιες περιοχές ο καιρός θα διατηρηθεί καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι βελτιωμένος παντού.

Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ με εντάσεις έως 4-5bf και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία, θα αγγίξει στα ηπειρωτικά τους 33-34°C, ενώ στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές τους 29-30°C.

Αττική: Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ στα 3-4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33°C.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες τις θερμές ώρες της ημέρας, όπου θα σημειωθούν μπόρες ή και πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ στα 4-5bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *