Συνέχιση της ισχυρής κακοκαιρίας και στην Αττική. Πρόγνωση καιρού για αύριο 24/08/2022.

Ακόμη μια μέρα αστάθειας η αυριανή για την Αττική. Ο καιρός αρχικά θα ξεκινήσει με συννεφιά και τοπικές βροχές κυρίως στα παράκτια του νόμου. Καταιγίδες θα επηρεάσουν τμήματα του σαρωνικού, ενώ μεγάλη πιθανότητα συγκεντρώνει η νοτιοανατολική Αττική να επηρεαστεί από τα φαινόμενα αυτά.

Το πρωί θα ανοίξει ο καιρός, όμως γρήγορα το μεσημέρι θα κλείσει και θα έχουμε ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες σε γενικευμένο επίπεδο. Τα επικίνδυνα φαινόμενα θα αφορούν τόσο το λεκανοπέδιο (κυρίως το κεντρικό, νότιο και δυτικό κομμάτι), όσο και την δυτική Αττική. Το απόγευμα θα παρουσιάσει ύφεση όμως οι συννεφιές θα επιμείνουν. Προς το βράδυ και κατά την διάρκεια του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για πέρασμα βροχών και καταιγίδων στο βόρειο και βορειοανατολικό κομμάτι της Αττικής. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει κάποια μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν πολύ ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.

Η επικινδυνότητα των φαινομένων τονίζεται λόγω του μεγάλου όγκου νερού και της διάρκειας που θα παρουσιάσουν οι καταιγίδες σε τοπικό αλλά και γενικευμένο επίπεδο.

2 thoughts on “Συνέχιση της ισχυρής κακοκαιρίας και στην Αττική. Πρόγνωση καιρού για αύριο 24/08/2022.

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη σελίδα, τους γραφόντες τους παρακολουθώ και χρόνια(Παπασούλης,Πολίτης)!
    Ένας χάρτης με τα φαινόμενα γι αύριο θα ήταν ακόμα πιο βοηθητικός….φιλικά πάντα

    1. Ευχαριστούμε πολύ. Το πρόβλημα με τον χάρτη τέτοια εποχή είναι πως οι τοπικότητες πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευτούν, οπότε το αποφύγαμε για σήμερα (24/8). Για αύριο όμως πιθανότατα θα βγει νέος χάρτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *