Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πρόγνωση καιρού Ελλάδος για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου

Μετά το παρατεταμένο χειμωνιάτικο σκηνικό,η άνοιξη ήδη απο σήμερα έδειξε το πρόσωπο της στη χώρα, ενώ από αύριο αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας και ανοιξιάτικες συνθήκες.

Για αύριο Παρασκευή αναμένεται αίθριος καιρός στο σύνολο της χώρας,με λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στη Θράκη. Οι άνεμοι εξασθενούν περαιτέρω και μόνο στο νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο,θα αγγίξει τους 20-21 βαθμούς στα ηπειρωτικά το μεσημέρι.

Το Σάββατο παραμένει ο αίθριος καιρός και μόνο η θερμοκρασία θα πέσει ελαφρώς και πρόσκαιρα,ωστόσο θα παραμείνει σε ανοιξιάτικα επίπεδα αγγίζοντας τους 17 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 20 στη δυτική χώρα. Οι άνεμοι ασθενείς και μόνο στο νοτιανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί εώς 5 μποφόρ τοπικά.

Τη Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει ανοιξιάτικος ενώ από το μεσημέρι αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά στη δυτική χώρα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές,με έμφαση τα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη ενώ οι άνεμοι ασθενείς και από το απόγευμα νοτιανατολικοί στο Ιόνιο στα 3-5 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *