Πρόγνωση καιρού Πέμπτης 26/10

Επιστροφή στην αστάθεια του καιρού θα έχουμε την αυριανή μέρα αφού από τις πρωινές ώρες αναμένονται καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα και στη Δυτική Πελοπόννησο. Τις απογευματινές ώρες ίσως σημειωθούν και κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες στη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε ασθενείς τοπικές βροχές στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στις Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Στην ηπειρωτική χώρα το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 28°C και μάλιστα στα κλειστά γεωγραφικά διαμερίσματα τους 29 με 30°C. Στα νησιά τους 28°C.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν απο νότιες, νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά  θα φτάσουν έως 8 μποφόρ. Ενώ στο Νότιο Αιγαίο δε θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Αττική

Νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 28°C και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία το απόγευμα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 26°C και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *