Επιδείνωση του καιρού στην Αττική. Πρόγνωση για την Τετάρτη του Πάσχα

Μετά από πολλούς μήνες χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα, η Αττική θα βρεθεί υπό γενικευμένες βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη του Πάσχα 19/04/2023.

Πιο αναλυτικά, προβλέπεται από το πρωί γενικά καλός καιρός στο λεκανοπέδιο της Αθήνας με λίγες τοπικές συννεφιές, ενώ προς τους ορεινούς όγκους πιο συμπαγής νέφωση.

Αργά το πρωί προς το μεσημέρι η συννεφιά θα πυκνώσει και αναμένονται οι πρώτες βροχές σποραδικού χαρακτήρα προς τα βόρεια, βορειοανατολικά και βορειοδυτικά του νομού. Μικρή η πιθανότητα για καταιγίδα. Αργά το μεσημέρι προς το απόγευμα θα έχουμε εκ νέου πέρασμα βροχών και τοπικών καταιγίδων που θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου και του λεκανοπεδίου Αθηνών.

Αργά το απόγευμα προς το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί ελαφρώς. Οι συννεφιές θα παραμείνουν ενώ δεν θα λείψουν κάποιες πολύ τοπικές και ασθενείς βροχές κυρίως προς τους ορεινούς όγκους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ενώ στο λεκανοπέδιο κατά κύριο λόγο θα πνέει ασθενές νοτιαδάκι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο νότιο λεκανοπέδιο τους 21-23 βαθμούς. Οι υπόλοιπες περιοχές δεν θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *