Πρόγνωση καιρού Πρωτοχρονιάς

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12/2022

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε αρκετές περιοχές της χώρας λόγω της υψηλής σχετικής υγρασίας, οπότε και θα σχηματιστούν ομίχλες κατά τόπους πυκνές με έμφαση τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί έως 4bf, ενώ στο Αιγαίο Βόρειοι στα 4-5bf.

Η θερμοκρασία, χωρίς αξιόλογη μεταβολή, θα αγγίξει στα βόρεια τους 13-14°C, στα δυτικά τους 14-15°C ενώ στην ανατολική και νότια χώρα τους 16-17°C.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στα  4bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17°C στο κέντρο της πόλης (στα βόρεια κι ανατολικά θα είναι 1-2°C χαμηλότερη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14°C.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/01/2023

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.
Μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει μόνο στη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Ανατολικοί έως 4bf, ενώ στο Αιγαίο Βόρειοι στα 5-6bf.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα επίπεδα του Σαββάτου.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στα  4-5bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16°C στο κέντρο της πόλης (στα βόρεια κι ανατολικά θα είναι 1-2°C χαμηλότερη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *