Πρόγνωση καιρού Τρίτη 04/10/2022

Περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το νέο εικοσιτετράωρο στη χώρα μας, ενώ δε θα λείψουν και οι βροχές σε κάποιες περιοχές.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη αναμένονται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που θα είναι πυκνότερες σε Χαλκιδική, Βορειοδυτικό Αιγαίο, Εύβοια κι Ανατολική Στερεά, δίνοντας τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες ή και πρόσκαιρες καταιγίδες, με βελτίωση από το μεσημέρι. Από το απόγευμα τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο, καθώς και στη Βόρεια Κρήτη.
Στην υπόλοιπη χώρα δεν αναμένονται φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 5-6bf στο Ιόνιο και στα 6-7bf στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, δε θα ξεπεράσει στα δυτικά και βόρεια τους 24-26°C, ενώ στην ανατολική και νότια χώρα τους 23-25°C. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι έντονη σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές.

ΑΤΤΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια κι ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες, με μικρή πιθανότητα να βρέξει για λίγο. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα 4-5bf και στα ανατολικά έως 6bf, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ στα 4-5bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24°C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *