Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας – Πανελλαδική πρόγνωση καιρού για τη Κυριακή 25/09/2022

Η άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο Κυριακή , με επικράτηση εξαιρετικών καιρικών συνθηκών στη χώρα.

Αναλυτικότερα , για αύριο Κυριακή αναμένεται ηλιόλουστος καιρός στο σύνολο της χώρας και μόνο στα δυτικά , κεντρικά και βόρεια της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα είναι τοπικά αυξημένες.

Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς , ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις που από το βράδυ θα ενισχυθούν , αγγίζοντας τα 4-6 μποφόρ στα βορειότερα τμήματα αυτού.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο , θα αγγίξει τους 26-27 στα περισσότερα ηπειρωτικά το μεσημέρι , ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι αισθητή κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα.

Στην Αττική αναμένεται ηλιόλουστος καιρός με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εώς 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις , παροδικά αυξημένες από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι στα 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εώς 25 βαθμούς κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *